Styrk din intuition og skab nærende resultater

Kender du til det at stå i en situation, hvor du ikke aner, hvad du skal vælge?

Du laver lister i dit hoved med fordele og ulemper, prøver at lytte til dit hjerte og spørge dine venner til råds, men lige meget hjælper det. 

Og når du mærker efter, hvad din intuition og mavefornemmelse siger, så føles det måske som om, at du får input i alle mulige retninger. 

Men hvad er følelser? Hvad er frygt? Og hvad er din reelle intuition? Og hvordan kender du egentlig forskel?

Alle de spørgsmål er helt naturlige at stille os selv, når vi er i tvivl. 

Og sandheden er, at din intuition i virkeligheden taler til dig hele tiden - både når du har det godt og når du har det skidt. 

Når du er afslappet og tillidsfuld, kommer dine inputs ofte fra et dybt sted i dit indre, som hvis du følger dem, leder dig til mere kærlighed, styrke og livsglæde. De viser dig ikke nødvendigvis hele vejen og guider dig til præcis det, du havde forestillet dig, men de viser dig altid det næste skridt mod det, du har allermest brug for – netop nu. 

Når noget derimod kommer fra et frygtsomt, sammentrukket sted i dig, kan du typisk mærke det som mere overfladiske fornemmelser og hurtigt skiftende stemninger. Og når du følger dem, leder de ofte til mere vildrede og løser sjælendt udfordringen på den lange sigt. 

Cluet ligger derfor først og fremmest ikke så meget i at tænke på, hvad din intuition siger, men i at blive god til at skelne mellem de to forskellige tilstande i dig. Frygt og kærlighed. Og lægge mærke til, hvordan hver enkelt føles.

Gør du det, bliver det lettere at hvile i det uvisse og være okay med ikke at vide, indtil du ved. 

Samtidig med, at du får adgang til en vis i del af dig, som kan være en vigtig hjælper og sparringspartner.

Se med i videoen HER, hvor jeg forklarer hvordan.